11-06-2016

11-06-2016

Zes maanden lang nam Bouwwerk samen met Architectenbureau Roodkapje en G.J. Dirkx Teken- en Bouwbureau de leegstaande 1e verdieping van de bibliotheek op het Wagnerplein in bezit. Daar ontwierpen en maakten we het interieur voor de tijdelijke bibliotheek die aan de andere kant van het plein zou verrijzen. Op 11 juni werd het nieuwe gebouw, ‘het VerHalenHuis’, feestelijk geopend.

Links:
naar project


Zes maanden lang nam Bouwwerk samen met Architectenbureau Roodkapje en G.J. Dirkx Teken- en Bouwbureau de leegstaande 1e verdieping van de bibliotheek op het Wagnerplein in bezit. Daar ontwierpen en maakten we het interieur voor de tijdelijke bibliotheek die aan de andere kant van het plein zou verrijzen. Op 11 juni werd het nieuwe gebouw, ‘het VerHalenHuis’, feestelijk geopend.

Links:
naar project

Scroll naar boven